Over de fotowedstrijd

De wedstrijd

De National Geographic Junior fotowedstrijd is één van de belangrijkste en grootste fotowedstrijden voor kinderen in Nederland en België. Inmiddels zijn de genomineerden bekend en persoonlijk op de hoogte gebracht. De winnende foto’s zie je in nummer 5 van National Geographic Junior!

De prijsuitreiking

De vakkundige jury bestaat uit presentator Klaas van Kruistum, de beeldredacteur en hoofdredacteur van National Geographic Junior en een Canon-fotograaf. In oktober nomineren zij 12 foto’s. Zit jouw foto daarbij? Dan krijg je een uitnodiging voor de spectaculaire prijsuitreiking in het najaar. Die wordt gepresenteerd door Klaas. De locatie houden we nog even geheim…

Eeuwige roem

De afgelopen jaren hebben de winnaars van de fotowedstrijd veel bijzondere momenten meegemaakt. Hun foto’s verschenen in kranten, ze werden geïnterviewd voor tv en sommige foto’s werden zelf tentoongesteld in een museum! Als je meedoet maak je dus niet alleen kans op mooie prijzen, maar ook op eeuwige roem.

Publieksprijs

Naast de prijzen die worden uitgereikt door de jury, is er ook nog een publieksprijs. Die is voor de foto met de meeste stemmen. Deel je foto dus meteen op social media en schakel al je vrienden in om op jouw inzending te stemmen!

National Geographic Junior

De fotowedstrijd wordt georganiseerd door National Geographic Junior: het meest verrassende tijdschrift voor kinderen. De wereld van wilde dieren en woeste natuur is spectaculair en indrukwekkend. En juist daarom lees je National Geographic Junior! Want er is nog heel veel cools dat jij niet weet… Ondek het hier