Voor ouders

National Geographic Junior

Met National Geographic Junior ontdekken kinderen al meer dan 12 jaar de wereld. Vanaf 9 jaar richten kinderen hun blik steeds meer naar ‘buiten’. Door hen te verbazen en uit te dagen leren ze die wereld het beste kennen en ontdekken hun eigen rol daarin. De producten van National Geographic Junior prikkelen de nieuwsgierigheid van de kinderen op spectaculaire wijze.

Het tijdschrift

In National Geographic Junior lezen kinderen de wildste raar maar waar-weetjes. Ze staan stil bij adembenemende foto’s uit de natuur. Of ze gaan mee op avontuur tijdens een spannend expeditie verhaal. Er is nog zoveel cools dat je kind niet weet…

De website

Op natgeojunior.nl draait het allemaal om spectaculaire weetjes. Want wist jij dat de snelste valk een scheurende raceauto kan inhalen? En dat een witte haai evenveel weegt als 15 gorilla’s? Laat je kind zich verbazen door deze en nog veel meer weetjes op de website. Wie weet wordt jij ook nog verrast door de nieuwe kennis!

Dit jaar gaat National Geographic Junior nog verder uitbreiden, dus houd ons in de gaten!

Ontwikkeling

De tijdschriften van Blink worden samen met kinderen en leerkrachten ontwikkeld. Door continu alles samen met de kinderen te ontwikkelen blijven de producten prikkelend en uitdagend voor kinderen. Daardoor sluit National Geographic Junior perfect aan op de belevingswereld van kinderen vanaf 9 jaar.

Benieuwd? Neem een abonnement